Proč přibíráme na váze? Hubnutí s Cosmosem 2.díl

Proč přibíráme na váze?

Jestliže se chcete dozvědět proč přibíráme, tak se podívejte na dnešní vydání našeho kurzu hubnutí, bez diet, bez psychické zátěže a drastického dodržování čehokoli. Pokud to víte, zamysleli jste se nad tím a toužili jste získat sexy váhu, tak to vám gratuluju. Už jí asi máte a není co řešit. Pokud to nevíte tak je náš seriál o hubnutí právě pro vás. No a pokud to víte nebo jste o tom alespoň slyšeli, pak je nejvyšší čas se nad tím zamyslet. Když si to uvědomíte, přestanete marnit čas nesmyslnými dietami, odoláte vábení všech „zaručených“ návodů. Přestanete se jedou provždy trápit.

Překvapení

Možná teď zažijete velké překvapení, možná ne. Možná bude fascinující. Možná ne. Ale pravdou je, že když přibíráte na váze jste na vrcholu evoluční pyramidy. Ale hlavně, jste zdraví a normální. Mnohem větší průšvih by byl, kdybyste naopak nepřirozeně váhu ztráceli. V průběhu tisíciletí dochází v přírodě k postupnému, tedy evolučnímu vývoji. A v tomto světě, takový jaký je, přežívá jen ten nejlepší a nejsilnější. A to jste právě vy. Tohle krásné zjištění trošku kalí skutečnost, že jste  sice skvělí a jedineční, ale taky že přibíráte na váze. Takže „gratuluji!“ Dochází vám to?! Pak je to první krok ke změně o uvažování o sobě samém, o vlastním těle a vlastním životě. A s tím se dá přirozeně počítat i pro dosažení lepší tělesné hmotnosti.

Proč přibíráme na váze? Hubnutí s Cosmosem 2.díl COSMOS®MEDICINAL

Jak k tomuhle překvapení došlo?

Jak už jsme si řekli, v přírodě přežívají jen ti nejlepší a nejlépe přizpůsobení. Schopnost člověka právě přežít a přizpůsobit se tvrdým životním podmínkám se vývojem neustále zdokonalovala. K přežití nutně potřeboval jíst. Potrava ale nebyla dostupná kdykoli a v jakémkoli množství, jako teď. Proto se životní funkce se vyvinuli tak, aby tělo hospodárně využilo, všechny přijaté živiny. Ale nejen to. Navíc – dokážeme uskladnit nadbytečnou energii z potravy pro období nouze a nedostatku. A tou zázračnou zásobárnou energie pro přežití je tělesný tuk. Máme tedy úžasné super schopnosti. Gratuluji ještě jednou.

Milujte sebe a svoje tělo

Zamyslete se nad tím trošku. Plně si uvědomte, co to znamená a přijměte vaše tělo nejen s pokorou, ale s náležitou úctou a važte si ho. Milujte svoje tělo se vším všudy. Je to láska na celý život. Jde o ten podkožní tuk, co nás trápí. (Ostatní tuk, potřebujeme z jiných důvodů). Ještě nedávno to nebyl problém. Lidé vydávali mnohem více energie, než jí přijímali ve své potravě. Zásoby energie jim pomáhali překonávat zimní období. Dobře „předzásobený“ jedinec byl uznáván jako schopný, úspěšný i v našich podmínkách. No a to nemluvím o ženách. Tam to bylo hlavní i pro krásu. Dodnes to je v některých kulturách podvědomě stále přítomno. V domorodých etnikách, které dodnes žijí přírodním způsobem je to stále velká přednost.

Pracuje perfektně

Vývojem všeobecného blahobytu dochází k tomu, že potraviny jsou dostupné v nebývalé míře a lidé naopak přestali energii načerpanou z těchto potravin dostatečně vydávat. Naše dokonalé tělo se svými superschopnostmi reaguje tím, že ukládá enrgetické zásoby. A to nás trápí. Vypadá jako jednoduchá rovnice zákona o zachování energie. Snižte energetický příjem, zvyšte výdej. Teoreticky i prakticky to funguje. Kdybychom byli na odborném pracovišti a měřili nám příjem a výdej energie a regulovali ho, pak velmi pravděpodobně zhubneme. Neznamená to, že nebudeme mít hlad. Ani že budeme vychutnávat denní jídla.

Světlo na konci tunelu

No a co pak. Žít pod neustálým dohledem lékaře nebo specialisty asi nebude znamenat žít normální, plnohodnotný život. Takhle to asi nepůjde. Cílem našeho seriálu o hubnutí je postupně si vysvětlit to nejdůležitější, co má vliv na naši optimální tělesnou hmotnost. A co pro její dosažení můžeme udělat tím nejpřirozenějším způsobem. Hlavně se s tím hned přestaňte trápit.

Podporujeme Vás!

O podpoře vaší snahy o dosažení přiměřené váhy a podpoře této snahy pomocí výživových doplňků si budeme povídat v některém z příštích dílů.

 © COSMOS s.r.o., All rights reserved

1 komentář u „Proč přibíráme na váze? Hubnutí s Cosmosem 2.díl“

  1. Už od školních let jsem měla problémy s nadváhou. Snažila jsme se cvičit, omezit příjem jídla. Doporučovali mi různé diety a kůry, nic ale nezabralo. Myslela jsem si, že budu celý život baculka. Dala jsem ale poslední šanci doplňku Caigua podle doporučení cosmos medicinal. Musím říct, že jsem nečekala moc, ani cena nebyla tak vysoká, v porovnání s podobnými prostředky. Byla jsem však mile překvapená, během prvního měsíce jsem shodila 4 kila. Možná opravdu můžu, i v mém věku, ještě zhubnout!

    Odpovědět

Napsat komentář

Item added to cart.
0 items - 0,00 
COSMOS®MEDICINAL
Nezávisle ověřeno
15 recenze